Tee se itse joulukalenteri isänpäivälahjaksi


Isänpäivä, Joulukalenteri, Joulu by Piia A., 2.11.2023
Isänpäivä joulukalenteri

Ihanat rakkaat miehet... Voi kuinka vaikeaa teille onkaan aina keksiä lahjoja :D

Tässä on nyt jonkinlaista lahjakauppaa pyöritelty jo 8,5 vuotta ja edelleen joka isänpäivä tahtovat ideat olla loppu, kun yritämme kehitellä myyntiin tuotteita isänpäivää ajatellen.

Tänä vuonna kauppias päätti kehitellä omalla miehelleen eli poikansa isälle joulukalenterin isänpäivälahjaksi. Meillä on maailman parhaimmat someseuraajat, joilla on aina loistavia ideoita niitä pyydettäessä eli tietenkin otimme heidät mukaan ideoimaan, että mitä kalenterista voisi löytyä.
Pyysimme monen hintaisia ideoita, koska jollakin voi olla rahaa käytettävissä 10€ ja toisella 1000€. Seuraavissa kuvissa on meidän Zicoslaisten sekä seuraajiemme ideoita. Tietenkin kannattaa ottaa myös lapset mukaan ideoimaan eli heillähän se paras mielikuvitus yleensä on.

Joulukalenteri isälle


Joulukalenteri isälle


Joulukalenteri isälle
Jos innostut tällaisen itsekin vielä tekemään niin valikoimastamme löytyy 1-24 tarrat kolmella eri kuosilla sekä paljon erilaisia lahjapusseja sekä papereita. 

Kauppias kuvaili teille jo omaa lähes valmista kalenteriaan, joka eksyi kylläkin kuvaamisen jälkeen vielä kaappiin hetkeksi piiloon.
Valmiin kalenterin voi sijoittaa esimerkiksi naulakkoon, koriin, köyteen tai vaikka harjan varteen eli mielikuvitus on rajana tässäkin hommassa. Meillä eli kauppiaan kotona se tulee sijaitsemaan makuuhuoneen naulakossa ja toimii samalla pienenä jouluisena sisustuselementtinä. Itse tietenkin feikkasin osan paketeista isommiksi, vaikka paketissa on ainoastaan kirjoitettu lappunen.

Ellet innostu joulukalenteria tekemään niin ehkäpä sieltä löytyi muita isänpäivälahjaideoita :)

Paketointi
Paketointi


Isälle joulukalenteri