Voit palauttaa tuotteet 14 vrk sisällä sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tilauksen. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautusoikeus ei koske elintarvikkeita, määrämittaan leikattuja tuotteita eikä tilaushuonekaluja, jotka on tilattu suoraan asiakkaalle. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille. Palautuksissa emme hyvitä maksupalveluntarjoajien perimiä laskutuslisiä, jos olet valinnut maksutavaksi laskun/erämaksun.

Hyvitämme hinnan tilauksessa käytetyllä maksutavalla. Samoin palauttaessasi tuotteita myymäläämme hyvitämme hinnan alkuperäisellä maksutavalla. Mikäli palautat tuotteita postitse tai Matkahuollolla, täytäthän tilauksen mukana toimitetun palautuslomakkeen. Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 657985. Halutessasi voit lyhyesti kertoa palautuksen syyn. Mielipiteesi on meille arvokas.

Palauttaminen on maksullista. Palautuskulu 5,90 € huomioidaan hyvityksen yhteydessä.

Noutamaton paketti ei ole sama kuin tuotteen palautus. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, perimme häneltä posti- ja käsittelykuluja 19 €. Summa vastaa todellisia kuluja, joita yrityksellemme noutamattomuudesta vähintään seuraa. Posti säilyttää paketteja 7 vrk

Palautuksista voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme.


Virhe tuotteessa

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen soittamalla myymäläämme 044-2413250 ti sähköpostitse info@zicos.fi.

Toivottavasti sinulla on mahdollisuus ottaa virheellisestä tuotteesta kuva, koska se nopeuttaa aina käsittelyä.

Ilmoitus virheellisestä tuotteesta on tehtävä 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta, joten tarkastathan tuotteet heti. Jos paketti on vioittunut matkalla on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle pakettia noudettaessa tai kotiinkuljetusta vastaanottaessa.