Kokkaa kasviksista vaivatta! Opi hyödyntämään kotimaisia vihanneksia sekä juureksia maukkaan monipuolisesti. Kasviksia viikon jokaiselle päivällenäyttää tien herkullisen terveelliseen ateriaan milloin vain – myös kiireisessä elämänrytmissä. Samalla opuksen runsas reseptiikka muistuttaa, että aina kun keittiössä saa viettää hiukan enemmän aikaa, ruoanlaitto voi olla todellinen nautinto.
Kirjan syötävän hyvän ytimen muodostavat mutkattomat ja nopeat ohjeet. Pienet suositut alkupalat suovat sinulle vapauden kutsua vieraat kylään entistä useammin. Viikonloppuisin padat saavat hautua pitkään ja pastataikina valmistuu perheen tai ystävien kesken.
Ravitsemustieteilijä ja reseptitaitaja Tara Junker johdattaa meidät aidon intohimonsa eli ruoan pariin. Junkerin edelliset teokset Syö Hyvä Olo (2018) ja Syö Hyvä Mieli (2019) ovat olleet myyntihittejä. Uutuusteoksessaan Tara jakaa parhaat vinkit ja reseptit hektisistä tiistailounaista nautinnollisiin sunnuntaipäivällisiin!
Reseptit ja valokuvat: Tara Junker
Layout design: Viola Minerva Virtamo
Editointi: Elina Lähteenmäki
Kieli: Suomi
Vuosi: 2020
ISBN: 978-952-7381-13-7