Tuotteet‪» Kirjat‪»

Cozy Publishing Shifting Spaces

Cozy Publishing Shifting Spaces


Hinta
32,00 + toimituskulut
Sis. alv 10 %


Määrä
kplVarastossa
Postikulut 5,90€ / Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksille Nopea toimitus 1-3 päivässä Useita turvallisia maksutapoja
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Teoksessa esitellään 14 persoonallista kotia sellaisissa uniikeissa rakennuksissa, jotka ovat alunperin valmistuneet muuta käyttötarkoitusta kuin asumista varten. Kirjan mukana pääset aivan erityiselle kotimaankierrokselle tutustumaan sielukkaisiin kohteisiin, muun muassa entiseen kirkkoon, kirjapainoon, mielisairaalaan, kouluun ja upseeriopistoon. Iäkkäiden rakennusten charmi, vanhan vaaliminen ja yhä pinoutuvat tarinakerrokset ovat erottamaton osa näiden kotien nykypäivää. Kirjan tekijätiimi, Maria Rautio ja Pauliina Salonen, on tutustunut toisiinsa lehtityön myötä. Kaksikko on tallentanut lukuisia ihania koteja eri sisustusjulkaisuihin jo vuosien ajan.

Maria Rautio on sisustustoimittaja ja viestinnän alan yrittäjä Espoosta. Rautio on työssään erikoistunut asumiseen, rakentamiseen ja kauniisiin koteihin. Inspiraatio esikoisteokseen syntyi Raution asuessa Nikkilän vanhassa mielisairaalassa Sipoossa, joka on nykyään suojelukohde. Historialliseen miljööseen kuuluivat tammipuiden reunustamat pihapolut, vanhat talot sekä mielenkiintoinen menneisyys, mikä antoi oman ainutlaatuisen leimansa asumiseen. 

Pauliina Salonen tunnetaan yhtenä Suomen taidokkaimmista sisustuskuvaajista. Salonen on yli 15-vuotisen uransa aikana tehnyt töitä niin aikakauslehdille kuin lukuisille yrityksille. Salosen tunnistettava tyyli on valokuvata tila luonnonvalossa, jolloin kuviin syntyy aito ja kodikas tunnelma. Pauliinan kuvaamina ovat aiemmin ilmestyneet kansainvälinen myyntihitti Soft Nordic ( 2023)  Nordic Interior Book (2019) ja Cozy Homes from Finland (2016).

Kirja on englanninkielinen

Koko: 210 x 270 mm, 160 sivua

ISBN 978-952-7547-07-6

Paino
0,783 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Sirpa R. vahvistettu ostaja, 26.11.2023
Yleisarvosana
Upea, lahjaksikin hyvin sopiva kirja! Nopea toimitus.
Lisää kommentti

Tuotemerkki