Luo meheviä juustokakkuja ja muita kaikille maistuvia sokeriherkkuja pullista piirakoihin ammattilaisen yksityiskohtaisin ohjein. Vegaaniseen leivontaan erikoistunut kondiittori ja jälkiruokakokki Ilse R. Pinner opastaa makeaan elämään ilman maitoa ja kananmunaa. Yli 80 reseptiä ja runsas valikoima hyödyllisiä vinkkejä siivittävät onnistumiseen – tarjoile täydellisiä leivonnaisia sekä kotikeittiössä että ruoka-alan ammattilaisena. Vaativammankin nautiskelijan vakuuttavat esimerkiksi ikoniset juustokakkuklassikot New York- ja baskityylin tai Bretônista lainaavat uniikit vadelma-hasselpähkinätarteletit.
Reseptit: Ilse R. Pinner
Käännös: Emma Kylmälä
Editointi: Elina Lähteenmäki
Kuvat ja Layout design: Viola Minerva Virtamo
ISBN 978-952-7547-22-9
Paino 0,4 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)